90`s DJ

ROCK DJ

Osa meistä muistaa vielä biisit jotka olivat tuoreita hittejä, kun Suomi voitti lätkän MM-kultaa vuonna 95. Jotkut meistä tanssivat peruskoulun limudiscoissa Movetronin, Aikakoneen, Ace of Basen, 2pac:n, Mr.Presidentin ja monien muiden ikimuistoisten klassikoiden sekä legendaaristen hittien tahtiin. Muistamme edelleen kaiholla television Jyrki ohjelman musamaailman katsauksia. Ja jotkut meistä vain sattui jumittumaan tuolle kultaiselle aikakaudelle!!!

 

Dj Johnny McMetal - hän mies, meinneisyyden kultaisten hittien suurlähettiläs - on yksi heistä, ja renkuttaa vielä tänä päivänäkin noita ajan platinoimia kappaleita päivästä toiseen, niin omaksi kuin muidenkin iloksi.

Ja kuulemma villien huhujen mukaan ysäri on nyt takaisin nosteessa!?! Tämä tiskijukka nostaa nostalgian ihokarvat kattoon, niin bileissä kuin festareilla. Nyt loppuu jäykistely ja siirrytään takaisin ysikyt luvulle!

Rock on musiikkina laaja käsite kaikkine ala-lajeineen ja assosiaatioineen metalli musiikkiin ala-lajeineen. Lisäksi rokkia voidaan kategorioida tietystikin old schooliin ja tuoreempaan tuotantoon ja vaikka miten päin.

Ei se mitään, Johnny tuntee rokki ja metallimusiikin läpikotaisin joten pistetään nappulat kaakkoon ja rokki raikaamaan!

 

Dj Johnny McMetal tietää mitä jengi rokkaa.

Johnny tuunaa kaikenlaista rock- ja heavy-ja metallimusalistaa tarpeen mukaan, oli kyse old school meiningistä, raskaammasta metallista tai vaikka Industrial musiikista.

Rock Deejay like no other! Turn up the volume and play it out Loud!

 

 

NORTH SCANDNAVIAN ENTERTAINER